Visa upp er logotyp och öka igenkänningen!

Brodyr

I dag finns det en stor bredd av olika märkningsmetoder som man kan använda då man brandar en produkt. Tellus flaggor & reklam kan erbjuda de flesta lösningar. Här är några exempel:

Vår specialitet. En brodyr ger ett högre värde, det lilla extra för din image. Brodyr är oftast den mest hållbara lösningen och den bästa lösningen på plagg som är smuts- eller vattenavvisande då andra tryckmetoder har svårt att fästa. Vi broderar på det mesta där en nål går igenom. Minsta volym är 1 st.

Screentryck

Traditionell märkning av textil, plast och metall. Screentryck är en tryckmetod där man använder sig av schabloner. Varje färg tas fram via otäckta delar av meshfilm som är uppspänd i en ram. Lämpar sig bäst för större serier.

Värmetransfer

Ett tryck som värms på plagget. Själva transfertrycken kan lagras och samtliga behöver inte användas direkt. Lämpar sig bäst för tryck i små serier, tryck med många färger eller för att uppnå fotokvalitet. Minsta volym är 25 st.

Flocktransfer

Flocktransfer värms på plagget på samma sätt som transfer men är en sammetsliknande produkt som ger hög kvalitetskänsla, ett bra komplement till brodyr. Minsta volym är 25 st.

Folieskuret

En märkningsmetod som används i huvudsak för namn eller små enfärgade serier av enkla logotyper, ett komplement till transfer. Minsta volym är 1 st.

Etikettering och vävda märken

Det mest diskreta sättet att märka ett plagg är med en liten vävd etikett. Dessa kan antingen värmas eller sys på. Varför inte kombinera en brodyr eller ett tryck med en egen etikett i nacken för att skapa sin egen klädlinje. Vävda märken lämpar sig bättre för finare detaljer än broderat. De kan kan fås med värmebaksida eller med självhäftande baksida.Minsta volym är 25 st.

Gummimärken

Gummimärken är en exklusivare märkningsmetod. Dessa märken kan fås med varierade utföranden, t ex 3D med olika nivåer på märket. Gummimärken rekommenderas att sys fast, men går även att limma. Minsta volym är 50 st.

Logotops

Klisterdekaler

Lasergravyr

Tampotryck

Logotops är självhäftande märken med ett speciellt epoxylager som ger en tredimensionell effekt. Logotops fäster på alla hårda och plana ytor. Minsta volym är 300 st.

Lasergravyr är en gravyrteknik som passar för att märka och gravera all typ av information på de flesta material, metall likväl som plast och andra organiska material. Lasergravyr ger en permanent märkning och dess höga precision kan återge små detaljer. Vill man märke sin produkt med en mer miljövänlig teknik är lasergravyr det rätta valet.

Tampotryck används istället för screentryck på produkter i komplicerade former eller där kravet på små detaljer är hög. Tampotryck används till exempel på bollar, pennor, och cylinderformade produkter. Minsta volym är 25 st.

Det finns olika material och tjocklek på klistermärken. Tellus levererar märken antingen styckeskurna eller på rulle. Vanligast är märken i blank latex med ett digitaltryck. Vi kan trycka både för insida och utsida av fönster. Minsta volym är 100 st.