Digital Display

Med intågandet av den digitala trycktekniken har antalet display-produkter exploderat och alla typer av visningsmaterial har gjorts mer tillgängliga för alla. Här återger vi några exempel på de produkter som vi på Tellus har att erbjuda. Saknar du några produkter eller har egna idéer så ring oss gärna så diskuterar vi lämpliga lösningar.


Beachflaggor
från 790:-

Beachflaggan är ett bra sätt att synas både när det blåser och när det är vindstilla. Beachflaggorna kom till Sverige för några år sedan och har blivit omåttligt populära. Ta tillfället och exponera er på ett nytt och billigt sätt. Beachflaggorna passar utmärkt på mässan, på gräsmattan, på grusgången och på bryggan. Beachflaggan levereras med markfäste (skruv) men andra fästen finns att köpa till. 

Vi kan erbjuda beachflaggor i sex olika modeller och fyra olika storlekar: S(290 cm), M (340 cm), L (450 cm) och XL (500 cm). Vanligast är storlek L.

Roll-ups
från 995:-

Roll-up system är ett mycket populärt och kostnadseffektivt displaysystem. Dess mångsidighet och korta monteringstid gör att systemet passar utmärkt till en stor vidd av användnings-tillfällen så som mässor, presentationer och konferenser.

Vi erbjuder fyra olika roll-up system: Economy Class Roll-Up 85x200cm, Business Class Roll-Up 85x200cm, Roll-Up Double-sided 85x200 cm och Table Roll-Up A4/A3.

Vi förespråkar att man väljer ett system med stabilitet, som står stadigt oavsett användningstillfälle, och rekommenderar därför vår Business Class Roll-Up. Belysning finns som tillbehör.

Beachbanner
från 990:-

Beach bannern passar perfekt vid utomhusarrangemang där man vill maximera exponeringsytan utan att påverka sikten för till exempel åskådare.
Vi erbjuder tre olika storlekar: 138x70cm, 220x104cm och 260x107cm. Systemet levereras med fästspik (liknande tältpinnar) och väska som gör det enkelt att bära och packa systemet.

Utomhusdisplay

Detta unika displayssystem bygger på en x-bannerställning, men påminner annars om Roll-up exponeringsmässigt. Systemet är kostnadseffektivt och har en kort monteringstid. Systemet är anpassat för att fungera både inomhus och utomhus. Det passar ypperligt till mässor, marknader och konferenser.

Systemet levereras med en plastfot som fylls med vatten för extra stabilitet. Det kan fås med enkel eller dubbel exponeringsyta. Exponeringsytan är 80x180cm.

Eventflaggstång
pris ex 3.990:-

Den mobila flaggstången gör det möjligt att ta med flaggstången på olika events. I många situationer finner man att det kan vara svårt att göra sig synlig som liten på marken. Lyft ditt budskap till skyarna.

Eventflaggstången passar bra på alla ytor och är lätt att bära med sig. Systemet bygger på en teleskopflaggstång som tillåter höjder på 167-500 cm. Flaggytan anpassas till önskad användningshöjd upp till max 110x400 cm.

Trottoarpratare
pris ex 1.190:-

Trottoarpratare har använts i alla tider. De utgör iögonfallande, enkla och effektiva reklamplatser som kan användas utanför butiker, restauranger, caféer, mässmontrar och mycket mer.

Vi erbjuder en trottoarpratare i aluminium med en snäppram som gör montering av budskapet enkelt. Displayytan är 60x85cm. Systemet kan fås både med enkel och dubbel ram (rek).

Pop-up
pris ex 5.970:-

Pop-up systemet ger maximal exponering i storformat. Systemets aluminiumkonstruktion är lättmonterat och den tillhörande vadderade väskan gör den lätt att ta med på mässor, konferenser och utställningar.

Vi erbjuder pop-up system i två storlekar: 230x230cm och 300x300cm (rek till mässor). Display-ytorna kan enkelt bytas tack vare en kardborrebandslösning. Vikt 30 kg.

Affisch-/snäppram
från 54:-/set

Den klassiska snäppramen är enkel att ta med sig och väger inte mycket då den är gjord i aluminium.  Våra snäppramar är gjorda för textil- och pvcbanderoller. Ett set innehåller en övre och en undre aluminiumprofil. profilen är silverfärgad.

Vi erbjuder snäpprofiler i sex bredder: 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 100 cm och 120 cm. Den tillhörande banderollen tillkommer.

Banderoller
pris ex 220:-/kvm

Klassiska banderoll går att finna i alla storlekar, material och utföranden. Vanligast är att man använder någon form av flaggväv eller pvc. Vi kan även erbjuda så kallad mesh pvc där man kan se ut om banderollen täcker en byggnadsställning.

En banderoll kan tillverkas i alla bredder och längder. För bredder över 2 meter skarvas väven. Vi rekommenderar att man gör fästannordningar med små öglor av flagglina för bästa hållbarhet men erbjuder även öljetter av olika former.